mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes3944
mod_vvisit_counterVčera4785
mod_vvisit_counterTento týždeň10462
mod_vvisit_counterMinulý týždeň7055
mod_vvisit_counterTento mesiac29195
mod_vvisit_counterMinulý mesiac13673
mod_vvisit_counterSpolu4520074

Kto je online

Máme  hostí: 96  pripojení
Úvod Rok 2023 Gratulujeme študentom
Gratulujeme študentom  PDF  Tlač  Email
Gratulujeme študentke 4.B triedy, odbor fotografický dizajn, Patrícii Šlachtovej k víťazstvu vo fotografickej súťaži "Lepší svet - čistejšie ovzdušie" s témou „Ovzdušie v objektíve“, ktorú vyhlásil Odbor regionálneho rozvoja Žilinského samosprávneho kraja v rámci projektu LIFE IP – Zlepšenie kvality ovzdušia.

Téma súťaže je veľmi aktuálna, najmä v súvislosti s tematikou ochrany životného prostredia a sme radi, že sa Patrícii podarilo danú problematiku zaujímavo vizuálne stvárniť. Je dôležité aby si naši študenti súčasné problémy uvedomovali a aktívne sa snažili prispieť k ich riešeniu.

Link: https://www.zilinskazupa.sk/files/0_2023/2_februar/24-2.2023/vysledky-2.rocnik-fotograficka-sutaz-lepsi-svet-cistejsie-ovzdusie.pdf

Rovnako výborné je, že absolventka odboru fotografický dizajn Sarah Čajková získala čestné uznanie v medzinárodnej súťažnej prehliadke študentských prác stredných umeleckých a odborných škôl so štúdiom dizajnu, výtvarného umenia a umeleckého remesla JUNIOR DESIGN FEST. Podľa slov organizátorov je cieľom podujatia podpora tvorivého úsilia, kreativity a porovnanie výsledkov práce študentov a pedagogického procesu na stredných umeleckých školách. Ocenená autorská kniha bola súčasťou študentkinej maturitnej práce. Toto víťazstvo potvrdzuje talent a schopnosti našich žiakov, ktorí sa môžu porovnávať s tými najlepšími v celej strednej Európe. Ďakujeme Sarah za usilovnú prácu a gratulujeme k úspechu v súťaži.

link: https://supkaba.sk/o-nas/jdf