mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1455
mod_vvisit_counterVčera1630
mod_vvisit_counterTento týždeň3478
mod_vvisit_counterMinulý týždeň17629
mod_vvisit_counterTento mesiac28284
mod_vvisit_counterMinulý mesiac32448
mod_vvisit_counterSpolu4551611

Kto je online

Máme  hostí: 24  pripojení
Úvod Rok 2015 Imatrikulácie 2015
Imatrikulácie 2015  PDF  Tlač  Email
Vo štvrtok 26. novembra 2015 sa uskutočnila v našej kultúrnej sieni imatrikulácia prvákov. Niesla sa v štýle cirkusu. Tradične ju organizovali žiaci tretieho ročníka vedení pani učiteľkou Žerebákovou a Vicianovou. Sála bola vyzdobená, program nachystaný a od siedmej hodiny sa cirkus naozaj začal!

Už pred vstupom do siene boli naši prváčikovia “vyzdobeíý" čarbanicami po tvári a v šialenstve sa pokračovalo aj vo vnútri. Hneď na začiatok museli prváci zatancovať svoj nacvičený tanec. Víťaz si odniesol odmenu v podobe sladkej cukrovej vaty a porazený … No, ten bol potrestaný v závislosti od nálady našich “katov “. Po tanci nasledovali rôzne ďalšie úlohy ako kreslenie autoportrétu so zaviazanými očami, žonglovanie s balónmi, rôzne tanečné súboje a tak ďalej. Prváci to zvládli naozaj na jednotku, miestami sa naši kati naozaj nudili. Po skončení programu si všetci spravili spoločnú fotku, zatancovali spoločný tanec, rozdali sa diplomy a už konečne môžme na našej škole privítať “pokrstených” prvákov. Nech sa vám na našej škole páči a darí!

text Michalela Fintorová III. A, foto Matej Hlbočan III. A

späť