mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1040
mod_vvisit_counterVčera4785
mod_vvisit_counterTento týždeň7558
mod_vvisit_counterMinulý týždeň7055
mod_vvisit_counterTento mesiac26291
mod_vvisit_counterMinulý mesiac13673
mod_vvisit_counterSpolu4517170

Kto je online

Máme  hostí: 18  pripojení
Úvod Rok 2013 Terezka skrášľovala múrik
Terezka skrášľovala múrik  PDF  Tlač  Email
Počas letných prázdnin sme oddychovali, mnohí pasívne ale niektorí aktívne. A za jednu takú aktivitu prišiel do školy mail od prednostu Obecného úradu v Oravskom Veselom. Z neho sme sa dozvedeli o aktívnom oddychu Terezky Tarčákovej.

Vážená pani riaditeľka RNDr. Danica Školníková,
dovoľte mi, aby som vás srdečne pozdravil z obce Oravské Veselé. Posielam vám zopár fotografií, na ktorých je výsledok práce vašej žiačky Terézie Tarčákovej. Jedná sa o múrik na cestičke do materskej škôlky,ktorá je súčasťou budovy Kultúrneho domu v obci.

No a práve to bol nápad vašej žiačky Terezky, ktorá prišla na obecný úrad s nápadom skrášliť múrik pred vchodom do materskej škôlky. Ako je vidieť na fotografiách týmto nápadom a prácou Terezy máme krásne dielko, ktorému sme sa veľmi potešili nielen my, ale určite sa potešia aj deti keď pôjdu do škôlky.

Je vidieť vážená pani riaditeľka, že vaša práca so žiakmi hoci je veľmi náročná, prináša svoje ovocie a pri pohľade na tieto kresbičky si isto pomyslíte, že to všetko má veľký zmysel, poteší vás to a iste vám prinesie radosť tak ako nám.

Sme hrdí na našu rodáčku, ale aj na tých ktorí pomáhajú k tvorivosti detí a teda aj vám.

Prajem vám p. riaditeľka všetko dobré, vašej škole veľa zdaru, trpezlivosti, nápadov a všetkým pedagógom radosť z vašich študentov.

S pozdravom

Ing. Albín Maslaňák
Prednosta Obecného úradu

späť