mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1083
mod_vvisit_counterVčera4785
mod_vvisit_counterTento týždeň7601
mod_vvisit_counterMinulý týždeň7055
mod_vvisit_counterTento mesiac26334
mod_vvisit_counterMinulý mesiac13673
mod_vvisit_counterSpolu4517213

Kto je online

Máme  hostí: 55  pripojení
Úvod Rok 2018 Len G plus R rovná sa všade
Len G plus R rovná sa všade  PDF  Tlač  Email
Výstava propagačných grafikov a reklamnej tvorby prebieha v Liptovskom kultúrnom stredisku v Liptovskom Mikuláši do 9. 3. 2018. Videli ju najmä školáci základných škôl z okolia Liptovského Mikuláša a Hrádku.

Dokonca mali možnosť vytvoriť si vlastný obal a reklamu na zubnú pastu po vzore vystavovaných prác prvákov z reklamnej tvorby. Vraj to bola zábava. Aj takýmto spôsobom sa chceme prezentovať na verejnosti a priblížiť tak našu činnosť laikom. Práce sú vystavené s ohľadom na témy, a techniky. Nezabudli sme na knihu, leporelo, plagáty, prebaly kníh, voľné grafické listy, pohľadnice aj novoročenky, či obaly zošitov. Snažili sme sa ukázať práce všetkých ročníkov. Reklamná tvorba bohužiaľ z technického hľadiska nemohla prezentovať videá a audioreklamu, ale prezentujú obaly výrobkov, značky, plagáty a kresby. Na vernisáži sa okrem pedagógov oboch oddelení zúčastnili p. riaditeľka Školníková a p. zástupkyňa Ľ. Malenčíková, aby podporili túto školskú aktivitu. Ďakujeme. Veď grafika a reklama sú všade!

PaedDr. Angelika Hrivnáková

späť