mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes900
mod_vvisit_counterVčera5575
mod_vvisit_counterTento týždeň12783
mod_vvisit_counterMinulý týždeň3536
mod_vvisit_counterTento mesiac19960
mod_vvisit_counterMinulý mesiac32448
mod_vvisit_counterSpolu4543287

Kto je online

Máme  hostí: 32  pripojení
Úvod Rok 2017 Imatrikulácie 2017
Imatrikulácie 2017  PDF  Tlač  Email
 
26. 10. 2017 sme sa zrazu na chvíľu ocitli na nádvorí stredovekého hradu. Na takýto zaujímavý priestor sa zmenila naša kultúrne sieň, kde sa konali imatrikulácie žiakov I.roč. Už tradične sa prípravy ujali žiaci III.roč., ktorí odetí do historických kostýmov popri zaujímavých úlohách pripravili i novodobú klietku hanby pre tých, čo nesplnili úlohu.

Vzorne asistovali bosorky a čarodejnice, ktorých v stredoveku naozaj bolo požehnane. Našťastie všetkých „uväznených“ vykúpili zasa inými úlohami ich spolužiaci. Kráľovský pár po splnení všetkých úloh nakoniec všetkých prvákov pasoval za žiakov ŠÚV a po netradičnej hymne „Prší, prší“ sa na všetkých zosypal dážď cukríkov, ktorý nečakane ohrozil nielen samotných účastníkov, ale aj hlavy a okuliare hradných pánov. A to už vlastne bol záver celkom vydarenej akcie, ktorá spočiatku pôsobila nejasne a chaoticky, ale dala možnosť niečo si vyskúšať nielen tretiakom , ale aj predstaviť sa prvákom.

Text Že + foto K.Kubincová III.B

späť