mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1004
mod_vvisit_counterVčera2756
mod_vvisit_counterTento týždeň7312
mod_vvisit_counterMinulý týždeň3536
mod_vvisit_counterTento mesiac14489
mod_vvisit_counterMinulý mesiac32448
mod_vvisit_counterSpolu4537816

Kto je online

Máme  hostí: 86  pripojení
Úvod Rok 2012 Adela Banášová v róbe od Martina Hrču
Adela Banášová v róbe od Martina Hrču  PDF  Tlač  Email
Moderátorka Adela Banášová sa opäť predstavila ako sprievodca slávnostným vyhlásením Cien nadácie Tatra Banky a tretíkrát odprezentovala veľkolepé šaty. Tentoraz od Martina Hrču. 

"Som rada, že návrhári dokážu zakaždým vymyslieť niečo trochu ustrelené, že sa neboja vytvoriť niečo nenositeľné na bežný deň, ale zároveň exkluzívne, nazvala by som to až haute couture," skonštatovala pre Pravda.sk moderátorka.

Priznala, že hoci sa jej róba nesmierne páči, má aj nevýhody. "Na javisku vyzerala krásne, robila krásnu líniu, aj keď sa v nej nedalo nikam dostať. Je megaťažká."

Podľa Hrčových slov model vznikal bezmála dva mesiace. Nite, ktoré lepil jednu k druhej a vlastne tak akoby z látky "tesal" siluetu kreácie, našiel v priestoroch bratislavskej Cvernovky. Odtiaľ pochádzalo aj indigo, ktorým zafarbil časť materiálu a vytvoril tak efekt temnej noci, z ktorej sa rodí svitanie a krásny nový deň.

"Mám na sebe kus bratislavskej histórie a keďže som Bratislavčanka, je to taký zaujímavý pocit," doplnila moderátorka.

Zdroj www.pravda.sk