mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes1234
mod_vvisit_counterVčera4785
mod_vvisit_counterTento týždeň7752
mod_vvisit_counterMinulý týždeň7055
mod_vvisit_counterTento mesiac26485
mod_vvisit_counterMinulý mesiac13673
mod_vvisit_counterSpolu4517364

Kto je online

Máme  hostí: 94  pripojení
Úvod Rok 2010 Ufóni na ŠÚV - ke, 16. november 2010, 16.00
Ufóni na ŠÚV - ke, 16. november 2010, 16.00  PDF  Tlač  Email
Sobota, 20 November 2010 00:00

Nikdy som neverila na ufónov, no po utorku som musela prehodnotiť svoj postoj k vesmírnym bytostiam. Prečo? No preto, že som sa s nimi stretla face to face. Prišli na skutočnom tanieri, boli zelení , trochu deformovaní, ale veľmi milí. Nasťahovali sa do našej školy a uniesli nám prvákov. Držali ich v zajatí štyri hodiny. Čo s nimi robili? Museli plniť rôzne úlohy, aby nemuseli navždy odísť z nášho mesta. Po štvorhodinovej skúške všetko dobre dopadlo a prváčikovia sú späť a dúfam, že celé štyri roky.

Takto nejako by sa možno mohol začať príbeh knihy našich prvákov, ktorý sa začal písať 1. septembra 2010. Ako po minulé roky aj tento rok sa konal v telocvični našej školy „bažantský“, ktorý pre prvákov pripravili tretiaci. Spočiatku to vyzeralo tak, že tento rok tradícia zanikne, ale nakoniec pani riaditeľka neodolala sľubom organizátorov a akciu povolila. Prísne bezpečnostné pravidlá, ktoré boli vopred stanovené, zabezpečili to, že všetko dobre dopadlo a tí, ktorí sa tejto vydarenej akcii zúčastnili odchádzali dúfam spokojní. Tak ako sa vyjadrila pani riaditeľka na diskusii, organizačný štáb dokázal to, čo sme mnohí považovali za nemožné.

Aj z tohto miesta by som chcela zainteresovaným študentom z III.C a III.A a popriať veľa elánu do ďalšej práce. Mohlo by to byť napríklad v obnovení činnosti školského časopisu, alebo v prispievaní do časopisu stredoškolskej mládeže „Ryža“. Sme škola, ktorá má mnohé úspechy, zaujímavé akcie. Dajme o nich vedieť!

Triedna jednej prváckej triedy

späť