mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDnes46
mod_vvisit_counterVčera393
mod_vvisit_counterTento týždeň439
mod_vvisit_counterMinulý týždeň17629
mod_vvisit_counterTento mesiac25245
mod_vvisit_counterMinulý mesiac32448
mod_vvisit_counterSpolu4548572

Kto je online

Máme  hostí: 14  pripojení
Úvod Rok 2008 Módna prehliadka na Svetovom kongrese fotografov
Módna prehliadka na Svetovom kongrese fotografov  PDF  Tlač  Email
Utorok, 23 Spetember 2008 00:00

V dňoch 22. augusta - 30. augusta sa uskutočnil 29. svetový kongres fotografov FIAP, zúčastnilo sa ho 180 účastníkov zo 45 krajín sveta. Približne 60% akcií sa odohralo v Ružomberku. Rovnako v tomto čase oslávil Zväz slovenských fotografov ZSF svoje 40. výročie vzniku. Sme radi, že nás, oddelenie odevného dizajnu, oslovil predseda ZSF pán Schmida, aby sme sa prezentovali na svetovom podujatí módnou prehliadkou. Táto sa uskutočnila ako súčasť programu v hoteli Kultúra vo Veľkej dvorane KD A. Hlinku, dňa 25. augusta vo večerných hodinách a tiež 29. augusta ako súčasť ukončenia podujatia.
Naše modely aj modelky mali veľký úspech, až nás to zaskočilo. Neboli sme totiž pripravené na neuveriteľný záujem fotografov. Ako vyšli dievčatá na mólo, začalo šťukať okolo 100 fotoaparátov. Dievčatá si určite pripadali ako vo sne, takéto niečo sa už asi nikdy nezopakuje. Modelky sa správali ako profesionálky, predviedli modely s eleganciou a gráciou. Prehliadka bola ukončená veľkým potleskom a množstvom záberov.

Sme naozaj radi, že aj na takomto mieste sa naša škola mohla opäť zviditeľniť.

Autorka textu: Biarincová Patricia
Oddelenie odevného dizajnu

späť